Bogmærkeguide


Iphone & Ipad


1. Gå ind på www.norlyandfriends.dk med din telefon eller tablet. Så snart siden åbnes, skal du

klikke på "Del-knappen" i midten i bunden af siden.


2. Du vil se ni forskellige ikoner. Du skal klikke på "Føj til hjemmeskærm".


3. Du vil blive ført videre til "Føj til Hjem" siden. Hjemmesidens navn vil automatisk blive tilføjet -

det er muligt at ændre dette til et andet navn. Når du er tilfreds med navnet, klikker du på "Tilføj".


4. Du har nu bookmarket www.norlyandfriends.dk og den vil kunne findes på din skærm. Androidtelefoner og tablets

 

Måden hvorpå du sætter et bogmærke på skærmen på en Androidtelefon, varierer alt efter telefonens design og hvilken browser du bruger. Der er dog mange ligheder.

 

Følgende steps giver en generel idé om, hvordan du gemmer et bogmærke på en Androidtelefon.

 

Gå ind på www.norlyandfriends.dk med din telefon eller tablet. Så snart siden åbnes, skal du klikke på ikonet med stjernen oppe i højre hjørne.

 

Når du har klikket på stjerneikonet, bliver du ført videre til bogmærkemenuen. Her klikker du på plus-ikonet "Tilføj bogmærke". 


På næste side vil du se, at hjemmesidens navn automatisk er blevet tilføjet. Det er muligt at ændre dette til et andet navn. Når du er tilfreds med navnet og mappen den er placeret i, klikker du på "Gem" oppe i højre hjørne.


Så snart ovenstående er gjort, kommer du til bogmærkemappen. Når du får øje på dit nye bogmærke, som du vil placere på din startskærm, skal du placere fingeren på ikonet og holde den inde, indtil der popper en menu op. I den nye menu vises en liste, hvor der vil være en funktion, der hedder "Føj genvej til Startsiden".


Du vil nu kunne se dit nye bogmærke til www.norlyandfriends.dk på din startskær. Bogmærket kan altid slettes, og kan slettes på samme måde som du sletter andet indhold på din Androidtelefon.

 

Hvis du bruger en anden browser end standardbrowseren, skal du i nogle tilfælde trykke på knappen 'indstillinger' først, før du kan se stjerneikonet.

 

Det kan også ske, at du selv skal finde bogmærkemenuen frem, så snart du har tilføjet et nyt bogmærke for at kunne se det nye bogmærke til www.norlyandfriends.dk. Dette gøres ved at gå ind på 'indstillinger', hvor en ny liste popper op med forskellige mapper.