Om Norly & Friends

Hver aften sang Sebastians forældre Sebastians egen personlige godnatsang for ham. Det gjorde ham tryg, så han kunne sove roligt og drømme sødt.
Sådan startede det, da Anders og Monica Lyhne komponerede en personlig godnatsang til deres nevø Sebastian.  Resultatet var så overvældende, god og tryg nattesøvn til Sebastian og hans forældre, at brødrene Kasper og Anders Lyhne besluttede at starte firmaet
Norly & Friends, hvor der laves personligt henvendte sange til børn i den alder, hvor disse minder fortættes og får en ganske særlig plads i hjertet resten af livet. Det er i øvrigt Anders hustru Monica Lyhne der synger.

Anders og Monica Lyhne er konservatorieuddannede musikere, og Kasper Lyhne (Anders Bror) er læst musik på Aalborg Universitet, med overbygning på Det Jyske Musikkonservatorium med en Music Management diplomuddannelse.

 

Din sang

Sangene indsynges i vores musikstudie med barnets navn, til netop dit barn eller den du kender. Melodierne spilles af mennesker, der holder af musikken. Derved skabes en særligt nærværende atmosfære omkring numrene, der er skræddersyet til dig og ikke mindst den, du holder af.

Sangene foreviges og du får dit eget digitalt log-in på www.norlyandfriends.dk således sangene altid er til rådighed online og kan afspilles fra f.eks. din telefon, iPad, eller computer

Udover at sangene virker efter hensigten, må vi nok sige, at vi er overvældet over glæden forældre udtrykker når de får en personlige godnatsang i f.eks. dåbsgave. Det er dejlig at give en personlig gave som hjælper forældre og børn med at sove trygt.
✖️

VIGTIG INFO!

For at afspillningen af dine sange fortsætter, skal du sætte indstillingerne for "Automatisk Lås" til "aldrig"

Indstillinger > Skræm & lysstyrke > Automatisk Lås