Få dit barn til at sove på 30 min.

Det må være løgn? 

Nej det er det faktisk ikke. Hvis du opbygger det rette putteritual, så får du og dit barn en god og rolig afsked med dagen. Det er måske ikke en nyhed for dig. Det kan lyde meget enkelt, at man "bare" skal bruge et putteritual. Det er det faktisk også, i denne artikel vil vi give et eksempel på hvordan du kan opbygge dit eget putteritual ved hjælp af dit barns personlige godnatsang. Efter kontinuerlig brug af ritualet, vil du opleve en NEM og tilmed hurtig putning af dit barn.

Vi starter med:

 De 5 huskeregler

  1. Kontinuerligt
  2. Nærvær
  3. Musik
  4. Anerkendelse
  5. Omsorg

De 5 huskeregler skal være dit anker og dit mantra i din putning.

Med udgangspunkt i de 5 huskeregler, skal du sammensætte dit barns putteritual. Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan:

 Charlies på 2 års putteritual:

 

  1. Kontinuerligt - Hver aften når klokken er 19.00 er det puttetid. Badet er overstået, tandbørstningen er ordnet og nattøjet er på. 
  2. Nærvær - Mor eller far læser en bog med Charlie, hvor der er plads til at komme ned i tempo.
  3. Anerkendelse - En historie er tit en god åbning for en snak om dagens begivenheder og et behov for at blive mødt og anerkendt.
  4. Musik - Nu er det tid til Charlies helt eget godnatsang, indsunget med hans navn. Nogle dage synger Charlie med, andre dage lyttes der blot til sangen sammen med mor eller far.
  5. Omsorg - en kærlig og tryg afsked med hinanden og dagen. Her er det fint at introducere vores slumremusik, som følger med når man bestiller en personlig godnatsang. Den giver en afslappet og meditativ stemning i det rum den bliver spillet. Ren søvn-magi!

 

Efter et par uger er barnet fortrolig med de forskellige trin (huskeregler) i putningen og vil være klar til en rolig og omsorgsfuld putning hver aften. Det er en process hvor barnet skal vende sig til rutinen, derfor er det vigtigt man giver sig god tid og omsorg når putteritualet skal indføres.

Køb en personlig godnatsang her