Det gode putteritual

 
Det gode putteritual med den personlige godnatsang: Søvn kan fylde meget i nybagte forældres hverdag – rigtig meget faktisk. Mangel på søvn… Hos dig selv, din partner, dit barn. Vi har selv ”været der”, og det er langt størstedelen af forældre der oplever dette, og det kan være altoverskyggende.

Selve formålet med den personlige godnatsang er, at give forældre et ”værktøj” der skaber tryghed, og som kan danne grundstenen i et trygt putteritual således børn og forældre får en god nattesøvn.

Når først I har opbygget et solidt og trygt putteritual med den personlige godnatsang, så vil lange de fleste opleve at Barnet, når det hører sin egen personlige godnatsang vil forbinde det med at det skal sove – og tryghed. F.eks. hvis I kører i bil, og barnet skal have sin middagslur. Sæt den personlige godnatsang på, og barnets øjne vil blive trætte, og det vil falde i søvn.

Prøv dig frem. Vi anbefaler at du vedholder det samme ritual minimum 3-4 dage, hvorefter de fleste vil opleve om det virker, eller om der skal justeres. Det vigtigste er, at du finder et ritual der virker for dig og dit barn.